Welkom bij Petit Trianon

Neem contact met ons op:  
Reserveringen en algemene informatie: +33 (0)5 49 02 61 47 contact@petit-trianon.com
  • Français
  • English
  • Nederlands

Le Petit Trianon | 4 sterren Camping | Tussen de Futuroscope, de Kastelen van de Loire en Beauval

Meer informatie over de camping ...

Zoeken

Aankomst

Vertrek:

Volwassenen:

Kinderen:

Ontdek een bijzondere omgeving in het kasteelpark

Op de camping Le Petit Trianon bevindt u zich in het hart van het lokale historische erfgoed en begint het bezoek in het park: de oude kerk dateert uit de 11e eeuw, het middeleeuwse kasteel, de bijgebouwen en de broodoven uit de 15e eeuw, het landhuis uit de XVIIIe eeuw, en daardoor kunt u door de eeuwen reizen bijna zonder uw kampeerplaats te verlaten!
Ideaal gelegen halverwege tussen de Futuroscope en de kastelen van de Loire, ligt camping Le Petit Trianon, lid van de keten van de Castels, in Ingrandes-sur-Vienne, op de grens van de Touraine en de Poitou. Onze camping verwelkomt u en uw gezin, voor zowel een weekend als voor een onvergetelijke vakantie.

Bij Castel le Petit Trianon vindt u een ruime keuze aan accommodaties

Ontdek onze accommodaties

De camping is geopend van 12 april tot 15 september 2019. Het verwarmde zwembad is begin mei geopend.

Loire-vallei, rijk aan erfgoed en cultuur!

De lijst met bezoeken die u niet mag missen

Onvergetelijke momenten voor kinderen en ouderen!

Tuinen en dierenparken

Futuroscope, het 2de attractiepark van Frankrijk (bijna 2 miljoen bezoekers per jaar) biedt een veelvoud aan attracties op basis van multimedia-, film- en audiovisuele technieken van de toekomst. Sensatie- attracties, projecties in 3D of 4D, een avondshow, iedereen heeft een onvergetelijke tijd!
Met twee attracties uitgeroepen tot de beste ter wereld, een sprookjesachtige avond-aqua show (bedacht door het Cirque du Soleil) en meer dan 25 attracties voor alle smaken en leeftijden, zal dit park aan uw verwachtingen voldoen.
Ontdek ook de 'Vallée des Singes', het grootste Europese territorium met chimpansees en waar de grootste groep gorilla's van Frankrijk verblijven. Of 'Planet Crocodiles', een tropische wereld waar krokodillen, schildpadden, hagedissen, kameleons, piranha's, enz. leven. 'Les Géants du Ciel' in het Château des Evêques (Het kasteel van de bisschop) en zijn oude muren bieden een uitzonderlijke omgeving voor de valkerij, voorouderlijke kunst. Adelaars, haviken, uilen en vele andere roofvogels zullen u verbazen met hun luchtkunstjes.

Le Futuroscope
Le Futuroscope
Futuroscope
Les géants du ciel
La Planète des crocodiles
Les géants du ciel
Zoo de Beauval

Een vraag ? Een prijsopgave?

Neem contact met ons op !